Μαγνητικές Βλεφαρίδες

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες - Magnetic Eyelashes Extension (1) Sale
48% off
48% off

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες - Magnetic Eyelashes Extension (1)

Ψεύτικες εξτένσιον βλεφαρίδες με έναν μαγνήτη για εφαρμογή στο εξωτερικό μέρος των ματιών με κουτί αποθήκευσης.Η εφαρμογή γίνεται πανεύκολα, αφού οι μαγνήτες κάνουν όλη την δουλειά για εσάς.Δώστε στις βλεφαρίδες σας μήκος μαζί με έντονο και γοητευτικ..

4,60€8,90€

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες - Magnetic Eyelashes Extension(2) Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες - Magnetic Eyelashes Extension(2) Sale
42% off
42% off

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες - Magnetic Eyelashes Extension(2)

Ψεύτικες εξτένσιον βλεφαρίδες με δύο μαγνήτες.Η εφαρμογή γίνεται πανεύκολα, αφού οι μαγνήτες κάνουν όλη την δουλειά για εσάς.Δώστε στις βλεφαρίδες σας μήκος μαζί με έντονο και γοητευτικό βλέμμα χωρίς την κόλλα των απλών ψεύτικων βλεφαρίδων, αφού χάρη..

6,90€11,90€

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες(4) Sale
40% off
40% off

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες(4)

Ψεύτικες εξτένσιον βλεφαρίδες με τέσσερις μαγνήτες.Η εφαρμογή γίνεται πανεύκολα, αφού οι μαγνήτες κάνουν όλη την δουλειά για εσάς.Δώστε στις βλεφαρίδες σας μήκος μαζί με έντονο και γοητευτικό βλέμμα χωρίς την κόλλα των απλών ψεύτικων βλεφαρίδων, αφού..

8,90€14,90€

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες(4.1) Sale
40% off
40% off

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες(4.1)

Ψεύτικες εξτένσιον βλεφαρίδες με τέσσερις μαγνήτες και δώρο eyelash tweezer.Η εφαρμογή γίνεται πανεύκολα, αφού οι μαγνήτες κάνουν όλη την δουλειά για εσάς.Δώστε στις βλεφαρίδες σας μήκος μαζί με έντονο και γοητευτικό βλέμμα χωρίς την κόλλα των α..

8,90€14,90€

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες(5) Sale
34% off
34% off

Μαγνητικές Ψεύτικες Βλεφαρίδες(5)

Ψεύτικες εξτένσιον βλεφαρίδες με πέντε μαγνήτες για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και δώρο το ειδικό ψαλίδι.Η εφαρμογή γίνεται πανεύκολα, αφού οι μαγνήτες κάνουν όλη την δουλειά για εσάς.Δώστε στις βλεφαρίδες σας μήκος μαζί με έντονο και γοητευτι..

11,90€17,90€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)