Μάσκες προστασίας

Διάφανο mini μασκάκι προστασίας προσώπου Sale
61% off
61% off

Διάφανο mini μασκάκι προστασίας προσώπου

Προσωπίδα / ασπίδα στόματος πολλαπλών χρήσεων. Με προστατευτικό στο πηγούνι και λάστιχο για προσαρμογή στο κεφάλι. Παρέχει προστασία από υγρά και σκόνη. Εύκολη απολύμανση μετά από κάθε χρήση. Σχεδιασμένη για καταστάσεις όπου είναι απαραίτητο να είναι..

2,30€5,90€

Θήκη Μάσκας Προστασίας Προσώπου Θήκη Μάσκας Προστασίας Προσώπου Sale
64% off
64% off

Θήκη Μάσκας Προστασίας Προσώπου

Είναι σημαντικό να διατηρούμε τις μάσκες προσώπου καθαρές ανά πάσα στιγμή. Η επαναχρησιμοποιήσιμη θήκη μάσκας εξασφαλίζει την ασφαλή αποθήκευση της μάσκας σας, όταν δεν τη χρησιμοποιούμε.Τοποθετήστε μία θήκη στην τσάντα σας και προστατεύστε τις καθαρ..

2,10€5,90€

Μάσκα προστασίας Pink Flowers Μάσκα προστασίας Pink Flowers Sale
38% off
38% off

Μάσκα προστασίας Pink Flowers

Μάσκα προστατευτική υφασμάτινη,πολλαπλών χρήσεων, πλενόμενη και επαναχρησιμοποιούμενη με ειδική σχεδίαση για μύτη και πηγούνι.Σε χρώματα γκρι,ροζ και κίτρινο.Διαστάσεις (περίπου): 20*8cm Αποστέλλεται σε σφραγισμένη συσκευασία.Ελληνικής παρα..

4,90€7,90€

Μάσκα προστασίας White Flowers Sale
38% off
38% off

Μάσκα προστασίας White Flowers

Μάσκα προστατευτική υφασμάτινη,πολλαπλών χρήσεων, πλενόμενη και επαναχρησιμοποιούμενη με ειδική σχεδίαση για μύτη και πηγούνι.Διαστάσεις (περίπου): 20*8cm Αποστέλλεται σε σφραγισμένη συσκευασία.Ελληνικής παραγωγής...

4,90€7,90€

Μάσκα προστασίας γυναικεία Μάσκα προστασίας γυναικεία Sale
60% off
60% off

Μάσκα προστασίας γυναικεία

Μάσκα προστατευτική γυναικεία πολλαπλών χρήσεων, πλενόμενη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με ύφασμα -λάστιχο απαλό.Τεμάχια συσκευασίας: 5 ή 10 τεμάχια που αποστέλλονται σε σφραγισμένη συσκευασία...

4,80€11,90€

Μάσκα προστασίας ΚΝ95-Μαύρη Μάσκα προστασίας ΚΝ95-Μαύρη Sale
78% off
78% off

Μάσκα προστασίας ΚΝ95-Μαύρη

Μάσκα μιας Χρήσης ΚΝ95 με 5 στρώσεις και αποτελεσματικότητα του φιλτραρίσματος 95% των σωματιδίων.Είναι κατασκευασμένη από υλικά που δεν τρίβονται στο πρόσωπο και δεν δημιουργούν ερεθισμούς ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.Με έλασμα στην περιοχή της ..

0,70€3,20€

Μάσκα προστασίας- Pink Sale
45% off
45% off

Μάσκα προστασίας- Pink

Μάσκα προστατευτική πολλαπλών χρήσεων, πλενόμενη.Διαστάσεις: 13*33cm Αποστέλλεται σε σφραγισμένη συσκευασία...

4,90€8,90€

Μάσκα προστασίας- Strawberry Sale
45% off
45% off

Μάσκα προστασίας- Strawberry

Μάσκα προστατευτική πολλαπλών χρήσεων, πλενόμενη.Διαστάσεις: 13*33cm Αποστέλλεται σε σφραγισμένη συσκευασία.*Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς αναλόγως οθόνης που χρησιμοποιείτε*...

4,90€8,90€

Μάσκα προστασίας-Black/White Μάσκα προστασίας-Black/White Sale
43% off
43% off

Μάσκα προστασίας-Black/White

Μάσκα προστατευτική υφασμάτινη,πολλαπλών χρήσεων, πλενόμενη και επαναχρησιμοποιούμενη με ειδική σχεδίαση για μύτη και πηγούνι.Σε χρώματα μαύρο και λευκό.Διαστάσεις (περίπου): 20*8cm Αποστέλλεται σε σφραγισμένη συσκευασία.Ελληνικής παρα..

3,90€6,90€

Μάσκα προστασίας-Blue Color Sequin Sale
51% off
51% off

Μάσκα προστασίας-Blue Color Sequin

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή μάσκα προστατευτική πολλαπλών χρήσεων με υποδοχή για φίλτρο ,αν το επιθυμείτε.Με αυξομείωση στο λαστιχάκι για την καλύτερη εφαρμογή .Για να είστε κομψές και ταυτόχρονα προστατευμένες!Συστήνεται πλύσιμο στο χέρι.Απο..

3,90€7,90€

Μάσκα προστασίας-Bright Color Sequin Μάσκα προστασίας-Bright Color Sequin Sale
51% off
51% off

Μάσκα προστασίας-Bright Color Sequin

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή μάσκα προστατευτική πολλαπλών χρήσεων με υποδοχή για φίλτρο ,αν το επιθυμείτε.Με αυξομείωση στο λαστιχάκι για την καλύτερη εφαρμογή .Για να είστε κομψές και ταυτόχρονα προστατευμένες!Συστήνεται πλύσιμο στο χέρι.Απο..

3,90€7,90€

Μάσκα προστασίας-Flowers Μάσκα προστασίας-Flowers Sale
51% off
51% off

Μάσκα προστασίας-Flowers

Ατομικές μάσκες προστασίας με έλασμα στην μύτη πλενόμενες και επαναχρησιμοποιούμενες, πολλαπλών χρήσεων και θήκη για φίλτρο.Πλέον δεν χρειάζεται να βγάζετε την μάσκα για να πίνετε τον καφέ ή τον χυμό σας. Η μάσκα διαθέτει και scrats υποδοχή..

3,90€7,90€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 56 (5 Σελ.)