Επιστροφές - Εγγύηση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Οι επιστροφές γίνονται με δικά σας έξοδα αποστολής, αφαιρώντας το αντίστοιχο ποσό από την τιμή του προϊόντος που επιστρέφετε, και γίνονται δεκτές αφού έχει υπάρξει ενημέρωση για τον λόγο επιστροφής και συνεννόηση μαζί μας και μόνο αν τα προϊόντα ανήκουν σε κατηγορία που μπορούν να επιστραφούν, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία ή να έχουν υποστεί χρήση, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει και να είναι σε άριστη κατάσταση  μαζί με όλα τα πιθανά εξαρτήματα που εστάλησαν. Επίσης, θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή-αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από το Τιμολόγιο αγοράς, Απ. Λιανικής κ.ο.κ. 

 Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

 Η εταιρεία δεν ευθύνεται για ζημιές που ενδεχομένως προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Γι΄αυτό  θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένα και προστατευμένα.

 Αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων και αφού βεβαιωθούμε ότι η συσκευασία τους βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δεν έχουν υποστεί χρήση , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να γίνει η αντικατάσταση με άλλο αντίστοιχης αξίας ή επιστροφή των χρημάτων σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού με δικαιούχο το όνομα που έγινε και εστάλη η παραγγελία. Η επιστροφή χρημάτων δεν περιλαμβάνει τα αρχικά έξοδα αντικαταβολής και αποστολής και γίνεται μόνο εφόσον διαπιστωθεί πως είναι ελαττωματικό . 

Η επιστροφή χρημάτων σε μη συνεργαζόμενη τράπεζα επιφέρει την χρέωση των εξόδων μεταφοράς στον πελάτη.

 Σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν έχει υποστεί οποιαδήποτε χρήση ή ζημιά, επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.


Τα εσώρουχα, τα gel όλων των ειδών, τα εργαλεία μανικιούρ-πεντικιούρ, ψαλίδια κομμωτικής,οι σκόνες,όλα τα βερνίκια και τα ημιμόνιμα, τα πινέλα μακιγιάζ, οι πούδρες ,τα ρουζ, οι τρέσες  ΔΕΝ επιστρέφονται για λόγους υγιεινής και ούτε ανταλλάσσονται μερικά ή ολικά με χρήματα .


Εγγύση προϊόντων: 

Τα προϊόντα που έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας ισχύει για έναν (1) χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης ή τιμολογίου.
Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρεία μας καθώς και την εκ νέου αποστολή τα επωμίζεται ο πελάτης.
Στην εγγύηση περιλαμβάνεται δωρεάν έλεγχος καθώς επίσης και δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος(εάν κριθεί απαραίτητο) . Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι ελλαττωματικό και ΜΟΝΟ αν δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος (σπάσιμο από πτώση ή κακό χειρισμό, πυρκαγιά, επαφή με υγρά, άνοιγμα συσκευής από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό).

 Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό και η δυσλειτουργία του οφείλεται σε άλλους παράγοντες που επέφεραν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, ενημερώνει τον πελάτη για το κόστος της επισκευής (αν είναι δυνατή) και το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών.


Τέλος, το ηλεκτρονικό κατάστημα dealsforme.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο www.dealsforme.gr.