Τρόπος - Καταχώρηση - Ακύρωση Παραγγελίας

Τρόπος Παραγγελίας:

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη και ασφαλή  διαδικασία συναλλαγής:
Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες και προσθέστε τα στο ηλεκτρονικό καλάθι. Προχωρήστε την παραγγελία σας είτε σαν ήδη υπάρχων πελάτης, είτε σαν καινούριο μέλος, είτε σαν απλός επισκέπτης. 
Δηλώστε μας εάν επιθυμείτε απόδειξη εφόσον είστε ιδιώτης ή τιμολόγιο εφόσον είστε επαγγελματίας και  αφήνετε τυχόν σχόλια για την παραγγελία σας.
Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας και περάσετε σε ασφαλή σύνδεση - πιστοποιημένη - θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

   Αν έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και είστε εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία της τράπεζάς σας για την υπηρεσία αποστολής κωδικών OTP στο κινητό σας τηλέφωνο τότε θα λάβετε τον κωδικό μιας χρήσης μέσω Viber, SMS ή push notification τον οποίο και θα πρέπει να καταχωρήσετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή και να λάβουμε επιτυχώς την παραγγελία σας.

Σημειώνεται πως όλες οι παραγγελίες  αποστέλλονται μέσα σε απλά κουτιά ή φακέλους πολύ καλά κλεισμένους ώστε να μην υπάρχουν απώλειες προϊόντων. Δεν υπάρχει τρόπος να αντιληφθεί κανείς το περιεχόμενο της συσκευασίας .

Επίσης, όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται πριν την αποστολή τους από δύο διαφορετικά τμήματα και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση από την εταιρεία μας. 


Συσκευασία Ασφαλή Απλή

Η εμπορική συσκευασία (retail box) των περισσοτέρων εισαγόμενων προϊόντων επιβαρύνει σε μεγάλο ποσοστό την τελική τιμή τους.

Η εταιρεία μας προσφέροντας στους πελάτες τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές, επιλέγει σε πολλές περιπτώσεις την πώληση δημοφιλών προϊόντων χωρίς εμπορική συσκευασία (retail box) και την αποστολή τους σε ασφαλή συσκευασία. Τα προϊόντα αυτά είναι ακριβώς τα ίδια με όσα έχουν retail box (ίδιο προϊόν, ίδια παρελκόμενα, ίδια manual) με την διαφορά ότι η τιμή τους είναι καλύτερη αφού οι αντιπροσωπείες τους μπορούν και τα εισάγουν σε καλύτερες τιμές λόγω του μειωμένου κόστους των μεταφορικών εισαγωγής.
Η εταιρεία μας δεσμεύεται να φροντίσει την ασφαλή συσκευασία των ειδών αυτών πριν την αποστολή τους ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση


Πριν από κάθε αποστολή παραγγελίας σας υπάρχει τηλεφωνική επιβεβαίωση μέσω του τηλεφώνου που έχετε δηλώσει. Αν ο αριθμός δεν είναι σωστός σας ενημερώνουμε με σχετικό e mail. Αν δεν λάβουμε απάντησή σας με τον σωστό αριθμό εντός 1 ημέρας η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα και ενημερώνεστε και πάλι με σχετικό e mail. 

Σημειώνεται πως τα ρούχα και τα εσώρουχα που είναι ONE SIZE καλύπτουν τα νούμερα από Small έως Large.

Για τους σπουδαστές ή τους επαγγελματίες προκειμένου να υπάρξει η επιπλέον έκπτωση που δικαιούστε απαραίτητη είναι η αποστολή βεβαίωσης της σχολής σας ή του πτυχίου σας ή της επαγγελματικής κάρτας των εκθέσεων ομορφιάς. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα που είναι ήδη σε έκπτωση.


Αυτοματοποιημένα Ενημερωτικά email:
 
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό ενημερωτικό μήνυμα για την επιτυχή καταχώρηση της, στην διεύθυνση email που έχετε καταχωρήσει με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
Το email αυτό αφορά  ΜΟΝΟ  την καταχώρηση της παραγγελίας σας.  Η αποδοχή της παραγγελίας σας ολοκληρώνεται έπειτα από ελέγχους που ακολουθούν (όπως έλεγχος αποθεμάτων, πιστωτικός έλεγχος κα). Ενημερώνεστε με νέο e mail όταν η παραγγελία αναχωρήσει από εμάς.
 
Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας -  Ακύρωση παραγγελίας:


Η εκτέλεση της παραγγελίας σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται εντός 3 - 7 εργάσιμων ημερών.
 Παραδόσεις  πραγματοποιούνται με την Courier Center και με Speedex Courier σε ορισμένες περιοχές ΕΚΤΟΣ Αττικής, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 π.μ -17:00 μ.μ . Αν θέλετε συγκεκριμένη ώρα ή Σάββατο θα πρέπει να το σημειώσετε στα σχόλια και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Αυτό έχει extra χρέωση 5,50€ και 6,50€ αντίστοιχα.
Οι χρόνοι παράδοσης μετά την αποστολή από εμάς είναι η επόμενη εργάσιμη στην χερσαία Ελλάδα και Αττική και 2 - 4 εργάσιμες στην υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα. Εξαίρεση αποτελούν οι δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές οι οποίες ενδέχεται να είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες.


Ακύρωση (μέρους ή ολόκληρης) της παραγγελίας :
 Εντός 1 ώρας από την καταχώρηση της παραγγελίας σας μπορείτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω email με Θέμα Μηνύματος: Ακύρωση, να ακυρώσετε είτε ολόκληρη είτε μέρος της παραγγελίας σας.
 
Παρακολούθηση Παραγγελίας:
 
Μπορείτε μέσω της ενότητας "Παρακολούθηση Παραγγελίας" στο λογαριασμό σας, να βλέπεται την πορεία εκτέλεσης της καθώς και το ιστορικό των παλαιότερων παραγγελιών σας.
 
Καταχώρηση παραγγελίας και διαθεσιμότητα προϊόντων:

Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος.
Σε περιπτώσεις χαμηλού ύψους αποθέματος, το dealsforme.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα αποδειχτεί ανεπαρκής. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί έγκαιρη ενημέρωση.

Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.