Πληροφορίες Αποστολής/Κόστος Μεταφορικών

Έξοδα Αποστολής -  Κόστος Μεταφορικών με Courier:


Σημαντικό για τις αποστολές σε περιοχές Εκτός Αττικής: 

   Η πληρωμή των παραγγελιών σε περιοχές εκτός Αττικής πλέον γίνεται αποκλειστικά μέσω χρεωστικής κάρτας ή Paypal. 

Δίνεται η δυνατότητα τραπεζικής κατάθεσής, όπου μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών, εφόσον το αιτηθείτε στην εταιρεία μας. 

Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν εξ 'ολοκλήρου τον πελάτη

Μόλις γίνει η κατάθεση αν το επιθυμείτε μας ενημερώνετε για την εξόφληση της παραγγελίας σας και μετά την επιβεβαίωση της συγκεντρώνουμε και αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Μετά το πέρας των 2 εργάσιμων ημερών και εφόσον η εταιρεία δεν έχει λάβει την κατάθεσή σας ή κάποια σχετική ενημέρωση η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα και ενημερώνεστε με σχετικό e mail.

   Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή (+3.90€) μπορεί να εφαρμοστεί μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας και μόνο εάν υπάρξει προκαταβολή μέρους του συνόλου της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης.1. Για αποστολές ΧΩΡΙΣ χρέωση αντικαταβολής:

Η παραγγελία σας παραδίδεται μέσω της εταιρείας Courier Center στην Αττική και μέσω της Speedex Courier σε ορισμένες περιοχές εκτός Αττικής.


Τα προϊόντα πρέπει να είναι πληρωμένα με χρεωστική κάρτα, με λογαριασμό paypal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  Αν έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και είστε εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία της τράπεζάς σας για την υπηρεσία αποστολής κωδικών OTP στο κινητό σας τηλέφωνο τότε θα λάβετε τον κωδικό μιας χρήσης μέσω Viber, SMS ή push notification τον οποίο και θα πρέπει να καταχωρήσετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή και να λάβουμε επιτυχώς την παραγγελία σας.

 
Για αποστολές άνω των 35€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

   Το κόστος των ελάχιστων μεταφορικών είναι 3.90€ εντός Αθηνών.

    Για περιοχές εκτός Αθηνών το κόστος των ελάχιστων μεταφορικών είναι 4.90€

Εάν το βάρος των προϊόντων που αγοράσατε είναι πάνω από 2 κιλά τότε η χρέωση είναι + 1€ (με Φ.Π.Α) ανά κιλό.
 

2. Για αποστολές ΜΕ αντικαταβολή (μόνο με προκαταβολή):

Τα προϊόντα έρχονται μέσω της εταιρείας Courier Center και μέσω της Speedex Courier σε ορισμένες περιοχές εκτός Αττικής.

  Πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων επιβαρυνόμενοι τα έξοδα αποστολής(αν υπάρχουν) και τα έξοδα αντικαταβολής.

Εάν το ογκομετρικό βάρος το προϊόντων που αγοράσατε είναι πάνω από 2 κιλά τότε η χρέωση είναι + 1€ (με Φ.Π.Α) ανά κιλό.

Για αποστολές άνω των 35€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 Το κόστος των ελάχιστων μεταφορικών είναι +3.90€ εντός Αττικής και +4.90€ για περιοχές εκτός Αττικής. 

Το κόστος της αντικαταβολής είναι +2.90€ για την Αττική και +3.90€ για εκτός Αττικής.

 Σημείωση: Οι παραγγελίες ανεξαρτήτως καθαρής αξίας με τρόπο πληρωμής: Αντικαταβολή, δεν θα εκτελούνται και συνεπώς  δεν θα αποστέλλονται χωρίς να προηγηθεί προκαταβολή τουλάχιστον των ελάχιστων εξόδων αποστολής μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή Paypal. Δεκτή γίνεται η ακύρωση και η αγορά εκ νέου με χρέωση ολόκληρου του ποσού μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, PayPal ή τραπεζικής κατάθεσης εξοικονομώντας έτσι την επιπλέον χρέωση της αντικαταβολής αν το επιθυμείτε. 

Στα προϊόντα των εταιρειών Yellow Rose και Vinylux απαιτείται επίσης προκαταβολή μέρους του συνόλου της παραγγελίας.

 Αυτό συμβαίνει γιατί δυστυχώς γινόταν κατάχρηση αυτού του τρόπου πληρωμής, από πελάτες που δεν ήταν σίγουροι για την αγορά τους ή το μετάνιωναν τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα να κοστίζει σε εμάς υλικά συσκευασίας, κόστος αποστολών και το πιο σημαντικό προϊόντα που πολλές φορές έμεναν εκτός αποθέματος και δεν μπορούσαν να αγοραστούν από άλλους πελάτες που πραγματικά τα ήθελαν.

 Λυπόμαστε για την πιθανή αναστάτωση αλλά για εμάς ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους που εργάζονται με μεγάλη συνέπεια για να ετοιμάσουν, να στείλουν και να έχετε άμεσα την παραγγελία σας, καθώς μια παραγγελία για να ετοιμαστεί απαιτεί πολύ χρόνο και μια συγκεκριμένη διαδικασία, είναι πολύ σημαντικός. Ζητάμε την κατανόηση σας, και μια ειλικρινή συγνώμη από τους πελάτες μας που αδικούμε με αυτή την απόφαση.


ΠΡΟΣΟΧΗ:  Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για εντός Ελλάδας παραδόσεις.


Για παραγγελίες με παράδοση στην Κύπρο ο τρόπος εξόφλησης είναι μέσω Paypal ή χρεωστικής κάρτας και το κόστος αποστολής, ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας,  είναι από 14€ έως 26€ εως 2kg (παράδοση έως 10 και 4 μέρες αντίστοιχα). Επιλέγετε εσείς  μετά την επικοινωνία με το κατάστημά μας .